2BSvs er en fransk biomasse,- biobrændstof- og bæredygtighedscertificering og er en frivillig ordning, der er designet til at dække alle kravene i EU-direktivet 2009/28 / EF ændret ved direktiv 2015/1513. Den dækker alle kriterier i EU-direktiv 2009/28 / EF bæredygtighed modificeret af direktivet 2015/1513 (drivhusgasemissioner besparelser, jord med værdier med høj biodiversitet, græsarealer med høj biodiversitet, jord med store kulstoflagre, tørv jord).

2BSvs er især attraktiv for virksomheder, der vil levere f.eks. korn-/rapsproduktion og biobrændsel til det franske marked. 2BSvs er i princippet opbygget på samme måde som bæredygtighedscertificeringer som ISCC og REDcert.

Baltic Control er godkendt til at certificere virksomheder, der ønsker en 2BSvs certificering, hvor vi står klar med kvalificerede auditorer til at udføre denne certificering for din virksomhed. Vi står også klar til at give information og give det bedste tilbud, der passer til netop din virksomhed. Kontakt os på telefon 39 39 01 35 eller på mail sustain@balticcontrol.com.


Læs mere om 2BSvs her

Del siden:
16.
november 2016

Baltic Control® underskriver 5 årig kontrakt med FurEurope med auditering af pelsfarme i hele EU. Denne kontrol vil være baseret på dyrevelfærdsprotokollen WelFur og vil både dække ræv- og minkfarme.

Læs mere
01.
november 2016

Baltic Control® har fået forlænget kontrakt med Danish Crown vedr. auditering af kalve i henhold til velfærdskonceptet Dansk Kalv. Denne kontrakt løber til udgangen af 2020.

Læs mere
24.
oktober 2016

Baltic Control® deltager ved Svinekongressen i Herning.

Læs mere
01.
september 2016

Baltic Control® underskriver aftale med Coop vedr. auditering af dyrevelfærdsmærker under Coops koncepter.

Læs mere
28.
juli 2016

Danish Crown oplever en stigning i efterspørgslen efter velfærdsgrise og opfordrer derfor producenterne til at øge produktionen af UK-grise.

Læs mere
01.
juli 2016

Baltic Control® underskriver aftale med DB-kontrol under Dyrenes Beskyttelse om auditering af alle Dyrenes Beskyttelses velfærdsmærker. Dyrenes Beskyttelse er fortsat certificerende enhed, hvor Baltic Control udfører selve kontrollen.

Læs mere
15.
juli 2015

I den nyeste version af DANISH Produktstandard 2015, version 2, er der lavet en præcisering af reglerne for deltagelse i ordningen.

Læs mere