Fisk er en særdeles populær spise og efterspørgslen efter fisk og andre fiskeprodukter er stigende. Dette betyder at en række fiskearter er eller kan være udsat for overfiskeri.

På denne baggrund har Marine Stewardship Council (MSC) udarbejdet en standard for bæredygtigt fiskeri, MSC-Fiskeristandarden. MSC er en global organisation, som samarbejder med fiskerier, fiskeindustrien, forskere, natur- og miljøorganisationer og offentligheden om at fremme bæredygtige fisk og skaldyr. Standarden hviler derfor på et videnskabeligt grundlag. MSC-mærkningen af de færdige produkter giver forbrugerne mulighed for at adskille bæredygtige produkter fra konventionelle produkter.

Med en MSC-certificering kan virksomheden dokumentere at produktionen af det færdige fiskeprodukt er fra en bæredygtig ressource og at hele forsyningskæden er bæredygtig. Et MSC-certifikat er kendt og anerkendt verden over. Baltic Control® Certification kan auditere virksomheden og udstede et akkrediteret certifikat efter standarden MSC- Chain of Custody.

Kontakt os for at høre mere og for at få det bedste tilbud, der passer til netop din virksomhed. Kontakt os på telefon 39 39 01 35 eller på mail sustain@balticcontrol.com.

Læs mere om MSC Fiskeristandarden klik her

Del siden:
28.
februar 2019

WelFur er det første dyrevelfærdsfokuserede tiltag nogensinde, der har opnået denne anerkendelse på højeste plan

Læs mere
16.
november 2016

Baltic Control® underskriver 5 årig kontrakt med FurEurope med auditering af pelsfarme i hele EU. Denne kontrol vil være baseret på dyrevelfærdsprotokollen WelFur og vil både dække ræv- og minkfarme.

Læs mere
01.
november 2016

Baltic Control® har fået forlænget kontrakt med Danish Crown vedr. auditering af kalve i henhold til velfærdskonceptet Dansk Kalv. Denne kontrakt løber til udgangen af 2020.

Læs mere
24.
oktober 2016

Baltic Control® deltager ved Svinekongressen i Herning.

Læs mere
01.
september 2016

Baltic Control® underskriver aftale med Coop vedr. auditering af dyrevelfærdsmærker under Coops koncepter.

Læs mere
28.
juli 2016

Danish Crown oplever en stigning i efterspørgslen efter velfærdsgrise og opfordrer derfor producenterne til at øge produktionen af UK-grise.

Læs mere
01.
juli 2016

Baltic Control® underskriver aftale med DB-kontrol under Dyrenes Beskyttelse om auditering af alle Dyrenes Beskyttelses velfærdsmærker. Dyrenes Beskyttelse er fortsat certificerende enhed, hvor Baltic Control udfører selve kontrollen.

Læs mere
15.
juli 2015

I den nyeste version af DANISH Produktstandard 2015, version 2, er der lavet en præcisering af reglerne for deltagelse i ordningen.

Læs mere