Vigtig information i forbindelse med coronavirus (COVID-19) 

Baltic Control® Certification bakker fortsat op om myndighedernes tiltag for at begrænse spredning af coronavirus (COVID-19) i Danmark. Vores kontoransatte arbejder hjemmefra i videst mulig omfang, og er som altid 100% kontaktbare på både mail og telefoner.

Audits derimod skal jo nødvendigvis foregå ude omkring i besætningerne. For fortsat at beskytte både besætningsejer og ansatte samt auditorer mod smitte fastholder vi de retningslinjer, som har fungeret hensigtsmæssigt siden pandemiens begyndelse:
 

FØR PLANLAGT AUDIT:

 • Hvis en person, der er til stede under en audit er inficeret med eller har symptomer på COVID-19, kan audit ikke gennemføres. En ny dato for audit vil blive arrangeret så hurtigt som muligt.

 • Hvis en person, der er planlagt at være til stede under audit, har haft fysisk kontakt med en person, der er inficeret med eller mistænkt for at være smittet med COVID-19, så anbefaler vi på det kraftigste, at alle personer til stede under audit bærer mundbind og holder en minimumsafstand på 2 meter.

 • Vi opfordrer til, at enhver inficeret person eller personer, der viser symptomer på COVID-19, sendes i karantæne jf.  myndighedernes anvisninger, indtil et negativt testresultat foreligger. Hvis denne opfordring ikke kan efterleves, bedes den besætningsansvarlige eller ansvarlige på virksomheden hurtigst muligt kontakte Baltic Control® Certification auditør/inspektør eller Baltic Control® Certification kontoret (tlf. 39 39 01 35) og angive, at denne person vil være til stede under besøget. Vi vil fastsætte ny auditdato såfremt der er behov for at udsætte den aktuelle audit pga. for stor smitterisiko.

Ud over ovenstående gælder naturligvis også, hvis Baltic Control® Certification’s auditør/inspektør skal i karantæne eller har været i fysisk kontakt med en inficeret person. 

 

 

I FORBINDELSE MED AUDIT:

 • Baltic Control® Certification auditør/inspektør giver ikke hånd som hilsen, og der vil være generel øget opmærksomhed på hygiejne.
   
 • Brug af mundbind er en anbefalet mulighed, og det vil blive aftalt mellem auditør/inspektør og kunden enten på forhånd eller ved auditbesøgets start.
   
 • Vi beder om, at der holdes mindst 2 meters afstand mellem de personer, der deltager i audit. Er det ikke muligt at holde de anbefalede 2 meters afstand henstilles der til, at alle deltagere bærer mundbind.
   
 • Under COVID-19 pandemien vil vi forsøge at udføre audit med så lidt fysisk kontakt som muligt. Derfor kan der være dele af audit, der finder sted ved hjælp af onlineværktøjer som Skype / FaceTime / mobil kameraer osv.

 

Baltic Control® Certification bakker op om de danske myndigheders anbefaling og opfordrer på det kraftigste alle vores ansatte til at få foretaget en ugentlig COVID-19 test. Dette er for at sikre, at vi som virksomhed ikke spreder smitte og for at beskytte både kunder og ansatte.

Baltic Control® Certification følger fortsat alle COVID-19 relaterede udviklinger og vil informere dig som kunde direkte, hvis ændringer kan påvirke dig og den service, vi leverer til dig. Du er altid velkommen til at kontakte din sædvanlige Baltic Control® Certification kontaktperson, hvis du har specifikke spørgsmål. Vi er også tilgængelige på e-mail: cert@balticcontrol.com

Vi håber på forståelse for, at audit under denne pandemi er lidt anderledes end under normale omstændigheder. Vi vil dog gøre alt, hvad vi kan for at servicere dig og dine TIC-behov, mens vi alle bekæmper pandemien og forsøger at forhindre spredning af COVID-19.

Disse retningslinjer opdateres løbende i overensstemmelse med retningslinjerne fra de nationale sundhedsmyndigheder og WHO.

Opdateret information om COVID-19 kan findes på Sundhedsstyrelsens website www.sst.dk/coronavirus

Seneste opdatering: 16. marts 2021

 

Del siden:
15.
september 2021

Danske juletræs- og pyntegrøntsproducenter kan nu blive Naturbaum certificeret

Læs mere
01.
juli 2021

Nye regler pr. 30/6 2021 kræver verificering af data ved brug af biomasse til el, varme og køling

Læs mere
19.
maj 2021

GRMS er skræddersyet til de specifikke krav, der gælder for kødindustrien.

Læs mere
10.
maj 2021

Rapporten er baseret på data indsamlet af Baltic Control® under 7.800 WelFur vurderingsbesøg.

Læs mere
12.
april 2021

Virksomheder*, der handler med pels fra dyr fanget i den nordamerikanske natur, kan nu blive certificeret i henhold til en ny Wild Fur protokol.

Læs mere
27.
januar 2021

Bliv ZERYA® certificeret og få et bevis på, at dine frugt og grønt produkter er pesticidfrie*.

Læs mere
09.
september 2020

Baltic Control® Certification bakker fortsat op om myndighedernes tiltag for at begrænse spredning af coronavirus i Danmark. Anvisningerne ved auditbesøg er ændret en smule, så læs med her.

Læs mere
31.
juli 2020

DAKOFO har d. 28. maj 2020 meldt ud at de har et mål om at al soja de anvender i deres foderblandinger senest i 2025 overholder FEFACs guideline for ansvarlig soja, inklusiv kravet om at der i processen ikke er ryddet skov. Baltic Academy tilbyder assistance til at få implementeret kravene til at kunne blive certificeret efter en FEFAC anerkendt standard.

Læs mere
07.
maj 2020

forbereder dig og din virksomhed bedst muligt på konverteringen til de nye versioner af ISO 22000:2018 og/eller EFISC-GTP.

Læs mere
16.
marts 2020

Baltic Control® Certification bakker naturligvis op om myndighedernes tiltag for at begrænse spredning af coronavirus i Danmark. Anvisningerne vil få indvirkning på, hvordan audits, især på dyrevelfærd, kommer til at foregå i de næste uger.

Læs mere
28.
februar 2019

WelFur er det første dyrevelfærdsfokuserede tiltag nogensinde, der har opnået denne anerkendelse på højeste plan

Læs mere
16.
november 2016

Baltic Control® underskriver 5 årig kontrakt med FurEurope med auditering af pelsfarme i hele EU. Denne kontrol vil være baseret på dyrevelfærdsprotokollen WelFur og vil både dække ræv- og minkfarme.

Læs mere
01.
november 2016

Baltic Control® har fået forlænget kontrakt med Danish Crown vedr. auditering af kalve i henhold til velfærdskonceptet Dansk Kalv. Denne kontrakt løber til udgangen af 2020.

Læs mere
24.
oktober 2016

Baltic Control® deltager ved Svinekongressen i Herning.

Læs mere
01.
september 2016

Baltic Control® underskriver aftale med Coop vedr. auditering af dyrevelfærdsmærker under Coops koncepter.

Læs mere
28.
juli 2016

Danish Crown oplever en stigning i efterspørgslen efter velfærdsgrise og opfordrer derfor producenterne til at øge produktionen af UK-grise.

Læs mere
01.
juli 2016

Baltic Control® underskriver aftale med DB-kontrol under Dyrenes Beskyttelse om auditering af alle Dyrenes Beskyttelses velfærdsmærker. Dyrenes Beskyttelse er fortsat certificerende enhed, hvor Baltic Control udfører selve kontrollen.

Læs mere
15.
juli 2015

I den nyeste version af DANISH Produktstandard 2015, version 2, er der lavet en præcisering af reglerne for deltagelse i ordningen.

Læs mere