Baltic Control Certification udfører kontrol med DANISH Transportstandard

Hvis du som landmand vælger kun at benytte DANISH-godkendte transportører, sikrer du dig, at du kun benytter transportører, der har valgt at overholde karantænereglerne efter transport i udlandet. Dette betyder, at vi minimerer risikoen for at få uønsket smitte ind i landet.

Transportører og eksportører, der vælger at tiltræde ordningen, vil blive certificeret af vores fagligt uddannede auditorer. De vil blive auditeret og opnå godkendelse i maximalt en 3-årig periode.

Tilmelding til standarden kan ske ved udfyldelse af en tiltrædelseserklæring, der findes på www.svineproduktion.dk, og sende den til Baltic Control Certification enten pr. e-mail til cert@balticcontrol.com eller pr. post til vores adresse: A/S Baltic Control Ltd., Sindalsvej 42B, P O Boks 2199, 8240 Risskov.

Uddybende information om DANISH Transportstandard incl. rettelsesblad

Del siden:

Thea Kirkebæk Larsen

+45 70 27 06 09
tkl@balticcontrol.com

16.
november 2016

Baltic Control® underskriver 5 årig kontrakt med FurEurope med auditering af pelsfarme i hele EU. Denne kontrol vil være baseret på dyrevelfærdsprotokollen WelFur og vil både dække ræv- og minkfarme.

Læs mere
01.
november 2016

Baltic Control® har fået forlænget kontrakt med Danish Crown vedr. auditering af kalve i henhold til velfærdskonceptet Dansk Kalv. Denne kontrakt løber til udgangen af 2020.

Læs mere
24.
oktober 2016

Baltic Control® deltager ved Svinekongressen i Herning.

Læs mere
01.
september 2016

Baltic Control® underskriver aftale med Coop vedr. auditering af dyrevelfærdsmærker under Coops koncepter.

Læs mere
28.
juli 2016

Danish Crown oplever en stigning i efterspørgslen efter velfærdsgrise og opfordrer derfor producenterne til at øge produktionen af UK-grise.

Læs mere
01.
juli 2016

Baltic Control® underskriver aftale med DB-kontrol under Dyrenes Beskyttelse om auditering af alle Dyrenes Beskyttelses velfærdsmærker. Dyrenes Beskyttelse er fortsat certificerende enhed, hvor Baltic Control udfører selve kontrollen.

Læs mere
15.
juli 2015

I den nyeste version af DANISH Produktstandard 2015, version 2, er der lavet en præcisering af reglerne for deltagelse i ordningen.

Læs mere