I samarbejde med SEGES, Videncenter for Svineproduktion, og styregruppen for Englandsgrise har Baltic Control® Certification siden 1. januar 2009 kontrolleret ca. 1.000 Englandsbesætninger årligt. Produktstandarden for Englandsgrise er et kvalitetskoncept, der sammenfatter specifikke krav til produktion af levende grise, der leveres til England.

En besætning, som ønsker at levere Englandsgrise, bliver underlagt ét årligt besøg af erfarne auditorer fra Baltic Control® Certification for at opretholde den påkrævede standard. Interessevaretagelsen omfatter især dyrevelfærd, fødevaresikkerhed og sporbarhed i primærproduktionen.

Yderligere information om standarden kan findes hos SEGES, Videncenter for Svineproduktion, via hjemmesiden www.seges.dk. Tilmelding skal ske via eget slagteri.

Har du spørgsmål vedrørende certificering af Englandsgrise eller ønsker vores certificeringsbestemmelser tilsendt, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 86 21 62 11 eller på mail cert@balticcontrol.com.

Del siden:

Thea Kirkebæk Larsen

+45 70 27 06 09
tkl@balticcontrol.com

28.
februar 2019

WelFur er det første dyrevelfærdsfokuserede tiltag nogensinde, der har opnået denne anerkendelse på højeste plan

Læs mere
16.
november 2016

Baltic Control® underskriver 5 årig kontrakt med FurEurope med auditering af pelsfarme i hele EU. Denne kontrol vil være baseret på dyrevelfærdsprotokollen WelFur og vil både dække ræv- og minkfarme.

Læs mere
01.
november 2016

Baltic Control® har fået forlænget kontrakt med Danish Crown vedr. auditering af kalve i henhold til velfærdskonceptet Dansk Kalv. Denne kontrakt løber til udgangen af 2020.

Læs mere
24.
oktober 2016

Baltic Control® deltager ved Svinekongressen i Herning.

Læs mere
01.
september 2016

Baltic Control® underskriver aftale med Coop vedr. auditering af dyrevelfærdsmærker under Coops koncepter.

Læs mere
28.
juli 2016

Danish Crown oplever en stigning i efterspørgslen efter velfærdsgrise og opfordrer derfor producenterne til at øge produktionen af UK-grise.

Læs mere
01.
juli 2016

Baltic Control® underskriver aftale med DB-kontrol under Dyrenes Beskyttelse om auditering af alle Dyrenes Beskyttelses velfærdsmærker. Dyrenes Beskyttelse er fortsat certificerende enhed, hvor Baltic Control udfører selve kontrollen.

Læs mere
15.
juli 2015

I den nyeste version af DANISH Produktstandard 2015, version 2, er der lavet en præcisering af reglerne for deltagelse i ordningen.

Læs mere