Frugtkontrol ved pakhuse samt detail: Baltic Control® Certification udfører også uvildige inspektioner inden for frugt og grønt. Hos Baltic Control® Certification er vi specialister i kvalitetskontrol af bl.a. æbler med fokus på varemodtagelse, lagerkontrol og pakkerikontroller af færdigvarer til detailleddet.

Vi udfører direkte inspektioner inden for:

  • Leverandørkontrol: Dyrkningskrav, håndtering og opbevaring ved leverandøren.
  • Modtagelse af varen: Overholdelse af de kvalitetskrav leverandøren skal overholde til pakkerier eller butik.
  • Varekontrol: Størrelse- og sorteringskrav, inder- og yder kvalitet, farve, stødmærker størrelse, beskrivelse af sygdomme i henhold til kundekrav efter sortering.
  • Færdigvare: Slutproduktet vil gennemgå en fuld kvalitetskontrol i henhold til kundekrav. Overholder den færdigpakkede vare specifikke kvalitetskrav som f.eks. pakning, mærkning, varens kvalitet inden afsendelse til kunden.
  • Transport: Er sporbarheden tilstede, opbevaring under transport.
  • Butikskontrol: Opbevaring inden salg, kvaliteten af den solgte vare. Disponering af varen i selve butikken.

Efter hver inspektion vil der foreligge en fuld rapport med billedmateriale og konklusion af den aktuelle inspektions resultat.

Del siden:

Søren Vester
Auditor/Markedsføring

+45 29 98 31 94
sve@balticcontrol.com

07.
maj 2020

forbereder dig og din virksomhed bedst muligt på konverteringen til de nye versioner af ISO 22000:2018 og/eller EFISC-GTP.

Læs mere
16.
marts 2020

Baltic Control® Certification bakker naturligvis op om myndighedernes tiltag for at begrænse spredning af coronavirus i Danmark. Anvisningerne vil få indvirkning på, hvordan audits, især på dyrevelfærd, kommer til at foregå i de næste uger.

Læs mere
28.
februar 2019

WelFur er det første dyrevelfærdsfokuserede tiltag nogensinde, der har opnået denne anerkendelse på højeste plan

Læs mere
16.
november 2016

Baltic Control® underskriver 5 årig kontrakt med FurEurope med auditering af pelsfarme i hele EU. Denne kontrol vil være baseret på dyrevelfærdsprotokollen WelFur og vil både dække ræv- og minkfarme.

Læs mere
01.
november 2016

Baltic Control® har fået forlænget kontrakt med Danish Crown vedr. auditering af kalve i henhold til velfærdskonceptet Dansk Kalv. Denne kontrakt løber til udgangen af 2020.

Læs mere
24.
oktober 2016

Baltic Control® deltager ved Svinekongressen i Herning.

Læs mere
01.
september 2016

Baltic Control® underskriver aftale med Coop vedr. auditering af dyrevelfærdsmærker under Coops koncepter.

Læs mere
28.
juli 2016

Danish Crown oplever en stigning i efterspørgslen efter velfærdsgrise og opfordrer derfor producenterne til at øge produktionen af UK-grise.

Læs mere
01.
juli 2016

Baltic Control® underskriver aftale med DB-kontrol under Dyrenes Beskyttelse om auditering af alle Dyrenes Beskyttelses velfærdsmærker. Dyrenes Beskyttelse er fortsat certificerende enhed, hvor Baltic Control udfører selve kontrollen.

Læs mere
15.
juli 2015

I den nyeste version af DANISH Produktstandard 2015, version 2, er der lavet en præcisering af reglerne for deltagelse i ordningen.

Læs mere