Fødevaresikkerheden starter ved fodret, og derfor er det essentielt, at der er styr på alle processer vedrørende fremstilling/opbevaring/transport/forhandling af foder. Foderet som dyrene spiser havner senere på middagsbordet. GMP+ Feed Certification Scheme fastlægger ikke alene betingelser vedrørende produktionsfaciliteter til foder, men også for opbevaring, transport, personale, procedurer, dokumentation osv.

Let gennemskueligt fastlægger GMP+ International sammen med sine partnere klare betingelser, så fodersikkerhed og bæredygtighed garanteres. Fodersikkerhed og kvalitet er et centralt spørgsmål for alle virksomheder, der håndterer foderstoffer. En systematisk tilgang til fodersikkerhed er afgørende for kvaliteten og fødevaresikkerheden samt minimering af evt. risici.

Virksomheder, der ønsker at internationalisere deres forretning i Europa, skal være certificeret til en standard anerkendt af GMP+. Standarden henvender sig til forhandlere, producenter og transportører af foder.

For yderligere information om GMP+ Feed Certification Scheme klik her.

Ønsker du at høre mere om eller blive tilmeldt GMP+ Feed Certification Scheme er du velkommen til at ringe til os på +45 39 39 01 35 eller sende en mail på feed@balticcontrol.com.

Del siden:
16.
november 2016

Baltic Control® underskriver 5 årig kontrakt med FurEurope med auditering af pelsfarme i hele EU. Denne kontrol vil være baseret på dyrevelfærdsprotokollen WelFur og vil både dække ræv- og minkfarme.

Læs mere
01.
november 2016

Baltic Control® har fået forlænget kontrakt med Danish Crown vedr. auditering af kalve i henhold til velfærdskonceptet Dansk Kalv. Denne kontrakt løber til udgangen af 2020.

Læs mere
24.
oktober 2016

Baltic Control® deltager ved Svinekongressen i Herning.

Læs mere
01.
september 2016

Baltic Control® underskriver aftale med Coop vedr. auditering af dyrevelfærdsmærker under Coops koncepter.

Læs mere
28.
juli 2016

Danish Crown oplever en stigning i efterspørgslen efter velfærdsgrise og opfordrer derfor producenterne til at øge produktionen af UK-grise.

Læs mere
01.
juli 2016

Baltic Control® underskriver aftale med DB-kontrol under Dyrenes Beskyttelse om auditering af alle Dyrenes Beskyttelses velfærdsmærker. Dyrenes Beskyttelse er fortsat certificerende enhed, hvor Baltic Control udfører selve kontrollen.

Læs mere
15.
juli 2015

I den nyeste version af DANISH Produktstandard 2015, version 2, er der lavet en præcisering af reglerne for deltagelse i ordningen.

Læs mere