Se seneste opdatering fra 9. sep. 2020 klik her
Vigtig information i forbindelse med coronavirus (COVID-19):

Baltic Control® Certification bakker naturligvis op om myndighedernes tiltag for at begrænse spredning af coronavirus (COVID-19) i Danmark. Mange af vores kontoransatte arbejder derfor i videst mulig omfang hjemmefra, telefonerne er omstillet til mobiltelefoner, vi er derfor stadig 100% kontaktbare på både mail og telefoner og fortsætter dermed arbejdet med at servicere vores mange kunder.

Audits derimod skal jo nødvendigvis foregå ude omkring i virksomhederne og i besætningerne. For at beskytte både kunder og auditorer mod smitte har vi fastsat følgende begrænsninger og forholdsregler for kommende audits i de næste uger:


FØR EN PLANLAGT AUDIT:

Hvis personer til stede under audit har haft fysisk kontakt med familie eller andre, som er ramt af eller under mistanke om coronavirus kan audit ikke finde sted.

Den besætningsansvarlige eller ansvarlige på virksomheden bedes derfor hurtigst muligt kontakte BCC-auditor (mobil nr. står i dit brev) eller kontakte kontoret på tlf. 70 27 06 09 (dyrevelfærd) eller tlf. 39 39 01 35 (bæredygtighed/foder/fødevarer) og informere os, hvis der vil være personer tilstede under audit, som har været i kontakt med smittede personer inden for de sidste 14 dage på auditdagen. Vi vil fastsætte ny auditdato såfremt der er behov for at udskyde planlagt audit på baggrund af risiko for coronavirus.

Udover ovenstående gælder naturligvis også såfremt auditor skulle komme i karantæne.


I FORBINDELSE MED AUDIT:
Auditor giver ikke hånd og  der vil være generel øget opmærksomhed på hygiejne (som der i forvejen er meget store krav til ved de danske husdyrsbesætninger)

Vi vil den kommende tid forsøge at håndtere audits med så lidt fysisk kontakt som muligt. Derfor kan der forekomme dele af auditten, som vil foregå over Skype/Facetime/mobil. Vi opfordrer ligeledes til, at der opretholdes en afstand på mere end 2 meter mellem deltagerne.


Vi håber på jeres forståelse for, at den næste tid vil forløbe lidt anderledes end under normale omstændigheder.

Disse retningslinjer vil løbende blive opdateret i henhold til Sundhedsstyrelsens gældende vejledninger.
Opdateret information om coronavirus kan findes på Sundhedsstyrelsens website www.sst.dk/coronavirus

Link til brancheforeningen TIC Council: Klik her

For seneste opdatering dateret 20. sep. 2020 klik her

Del siden:
01.
juli 2021

Nye regler pr. 30/6 2021 kræver verificering af data ved brug af biomasse til el, varme og køling

Læs mere
19.
maj 2021

GRMS er skræddersyet til de specifikke krav, der gælder for kødindustrien.

Læs mere
10.
maj 2021

Rapporten er baseret på data indsamlet af Baltic Control® under 7.800 WelFur vurderingsbesøg.

Læs mere
12.
april 2021

Virksomheder*, der handler med pels fra dyr fanget i den nordamerikanske natur, kan nu blive certificeret i henhold til en ny Wild Fur protokol.

Læs mere
27.
januar 2021

Bliv ZERYA® certificeret og få et bevis på, at dine frugt og grønt produkter er pesticidfrie*.

Læs mere
09.
september 2020

Baltic Control® Certification bakker fortsat op om myndighedernes tiltag for at begrænse spredning af coronavirus i Danmark. Anvisningerne ved auditbesøg er ændret en smule, så læs med her.

Læs mere
31.
juli 2020

DAKOFO har d. 28. maj 2020 meldt ud at de har et mål om at al soja de anvender i deres foderblandinger senest i 2025 overholder FEFACs guideline for ansvarlig soja, inklusiv kravet om at der i processen ikke er ryddet skov. Baltic Academy tilbyder assistance til at få implementeret kravene til at kunne blive certificeret efter en FEFAC anerkendt standard.

Læs mere
07.
maj 2020

forbereder dig og din virksomhed bedst muligt på konverteringen til de nye versioner af ISO 22000:2018 og/eller EFISC-GTP.

Læs mere
28.
februar 2019

WelFur er det første dyrevelfærdsfokuserede tiltag nogensinde, der har opnået denne anerkendelse på højeste plan

Læs mere
16.
november 2016

Baltic Control® underskriver 5 årig kontrakt med FurEurope med auditering af pelsfarme i hele EU. Denne kontrol vil være baseret på dyrevelfærdsprotokollen WelFur og vil både dække ræv- og minkfarme.

Læs mere
01.
november 2016

Baltic Control® har fået forlænget kontrakt med Danish Crown vedr. auditering af kalve i henhold til velfærdskonceptet Dansk Kalv. Denne kontrakt løber til udgangen af 2020.

Læs mere
24.
oktober 2016

Baltic Control® deltager ved Svinekongressen i Herning.

Læs mere
01.
september 2016

Baltic Control® underskriver aftale med Coop vedr. auditering af dyrevelfærdsmærker under Coops koncepter.

Læs mere
28.
juli 2016

Danish Crown oplever en stigning i efterspørgslen efter velfærdsgrise og opfordrer derfor producenterne til at øge produktionen af UK-grise.

Læs mere
01.
juli 2016

Baltic Control® underskriver aftale med DB-kontrol under Dyrenes Beskyttelse om auditering af alle Dyrenes Beskyttelses velfærdsmærker. Dyrenes Beskyttelse er fortsat certificerende enhed, hvor Baltic Control udfører selve kontrollen.

Læs mere
15.
juli 2015

I den nyeste version af DANISH Produktstandard 2015, version 2, er der lavet en præcisering af reglerne for deltagelse i ordningen.

Læs mere