Baltic Control® Certification er flyttet til større lokaler

Et støt sigende aktivitetsniveau og dermed vækst i antallet af medarbejdere gjorde, at Baltic Control® Certification til sidst var ved at sprænger de fysiske rammer i det lille loftskontor, som udgjorde firmaets domicil i det indre København. Vi er derfor flyttet til større og stemningsfyldte lokaler i en gammel vandmølle midt i naturskønne omgivelser ved Kgs. Lyngby, nærmere bestemt på Kulsviervej 150, 2800 Lyngby.

Her er der både luft og plads (samt ikke at forglemme gratis parkering) til at vores teams af dedikerede medarbejdere kan fortsætte arbejdet med certificering af fødevaresikkerhed, dyrevelfærd og bæredygtighed.

 

Lidt info. de historiske rammer og området:

I dette smukke skovområde nord for København var kulsvidning engang populært, idet der var et stort behov og efterspørgsel efter trækul til opvarmning af huse og fabriksvirksomheder. Kulsvierne gik turen fra Gribskov ad Kulsviervej og hele vejen ind til Kultorvet i indre København for at sælge deres trækul.

Bygningen som nu huser vores nye domicil er oprindeligt en gamle vandmølle og papirfabrik. Et lille hårrejsende kuriosum beretter om et mord i 1837 på fabrikkens papirkusk Lars Pedersen.

I dag er vi ikke omgivet af hverken kulsviere eller mordere, men af naturelskere, som nyder at være i tæt kontakt med naturen og alligevel stadig tæt på København. På adressen bor i øvrigt også Fogh & Følner Arkitektfirma A/S.

 

Del siden:
05.
november 2021

Baltic Academy inviterer til GLOBALG.A.P. kursus den 8. december. Tema: IFA - Frugt og grøntsager version 5.2 og GRASP

Læs mere
15.
september 2016

Baltic Control® etablerer nyt kontor i København. Herfra vil varetages primært Certificering samt øvrige Skandinaviske aktiviteter. Adressen er: Knabrostræde 12 3th, 1210 København K

Læs mere