OPDATERING 9. SEP. 2020:
Vigtig information i forbindelse med coronavirus (COVID-19) 

Baltic Control® Certification bakker fortsat op om myndighedernes tiltag for at begrænse spredning af coronavirus (COVID-19) i Danmark. I perioder med lokale høje smittetal arbejder mange af vores kontoransatte hjemmefra i videst mulig omfang men vil som altid være 100% kontaktbare på både mail og telefoner.

Audits derimod skal jo nødvendigvis foregå ude omkring i virksomhederne og i besætningerne. For fortsat at beskytte både kunder og auditorer mod smitte fastholder vi de retningslinjer, som har fungeret hensigtsmæssigt siden forårets nedlukning, dog med en lille opblødning af nedenstående henstilling:


FØR EN PLANLAGT AUDIT:

  1. Hvis personer til stede under audit er konstateret smittet med Covid-19 eller har symptomer på Covid-19 kan audit ikke finde sted.
     
  2. Hvis personer til stede under audit er i risiko for at være smittet f.eks. pga. fysisk kontakt med en smittet person, eller person med symptomer, så henstiller vi til, at personerne bærer mundbind og holder minimum 2m afstand under hele audit besøget.

Den besætningsansvarlige eller ansvarlige på virksomheden bedes hurtigst muligt kontakte BCC-auditor (mobil nr. står i dit brev) eller kontakte kontoret på tlf. 70 27 06 09 (dyrevelfærd) eller tlf. 39 39 01 35 (bæredygtighed/foder/fødevarer) og informere os, hvis der vil være personer tilstede, som falder ind under én af de to ovennævnte grupper. Vi vil fastsætte ny auditdato såfremt der er behov for at udskyde planlagt audit på baggrund af for stor smitterisiko.

Udover ovenstående gælder naturligvis også såfremt auditor skulle komme i karantæne pga. mistanke om smitte.


I FORBINDELSE MED AUDIT:
Auditor giver fortsat ikke hånd eller har fysisk kontakt med de øvrige deltagere.

Den generelle øgede opmærksomhed på hygiejne fortsætter.

I tilfælde af mistanke om smitte opfordrer vi som nævnt til at alle deltagere i audits bærer mundbind og håndterer disse efter myndighedernes anvisninger. For Sundhedsstyrelsens anvisninger Klik her.

Vi opfordrer ligeledes til, at der stadig holdes minimum 1 meters afstand mellem deltagerne. Og i særlige situationer minimum 2 meter.

Vi fortsætter dermed med at håndtere audits og besøg med så lidt fysisk kontakt som muligt. Derfor kan der forekomme dele af auditten, som vil foregå over Skype/Facetime/Teams/mobil kamera. Vi håber på jeres forståelse og samarbejde så vi i fællesskab beskytter hinanden og forhindrer smittespredning.


Disse retningslinjer vil løbende blive opdateret i henhold til Sundhedsstyrelsens gældende vejledninger.

Opdateret information om Covid-19 kan findes på Sundhedsstyrelsens website www.sst.dk/coronavirus

Link til branceforeningen TIC Council info. om coronavirus: klik her

Opdateret 9. september 2020

Del siden:
27.
januar 2021

Bliv ZERYA® certificeret og få et bevis på, at dine frugt og grønt produkter er pesticidfrie*.

Læs mere
31.
juli 2020

DAKOFO har d. 28. maj 2020 meldt ud at de har et mål om at al soja de anvender i deres foderblandinger senest i 2025 overholder FEFACs guideline for ansvarlig soja, inklusiv kravet om at der i processen ikke er ryddet skov. Baltic Academy tilbyder assistance til at få implementeret kravene til at kunne blive certificeret efter en FEFAC anerkendt standard.

Læs mere
07.
maj 2020

forbereder dig og din virksomhed bedst muligt på konverteringen til de nye versioner af ISO 22000:2018 og/eller EFISC-GTP.

Læs mere
16.
marts 2020

Baltic Control® Certification bakker naturligvis op om myndighedernes tiltag for at begrænse spredning af coronavirus i Danmark. Anvisningerne vil få indvirkning på, hvordan audits, især på dyrevelfærd, kommer til at foregå i de næste uger.

Læs mere
28.
februar 2019

WelFur er det første dyrevelfærdsfokuserede tiltag nogensinde, der har opnået denne anerkendelse på højeste plan

Læs mere
16.
november 2016

Baltic Control® underskriver 5 årig kontrakt med FurEurope med auditering af pelsfarme i hele EU. Denne kontrol vil være baseret på dyrevelfærdsprotokollen WelFur og vil både dække ræv- og minkfarme.

Læs mere
01.
november 2016

Baltic Control® har fået forlænget kontrakt med Danish Crown vedr. auditering af kalve i henhold til velfærdskonceptet Dansk Kalv. Denne kontrakt løber til udgangen af 2020.

Læs mere
24.
oktober 2016

Baltic Control® deltager ved Svinekongressen i Herning.

Læs mere
01.
september 2016

Baltic Control® underskriver aftale med Coop vedr. auditering af dyrevelfærdsmærker under Coops koncepter.

Læs mere
28.
juli 2016

Danish Crown oplever en stigning i efterspørgslen efter velfærdsgrise og opfordrer derfor producenterne til at øge produktionen af UK-grise.

Læs mere
01.
juli 2016

Baltic Control® underskriver aftale med DB-kontrol under Dyrenes Beskyttelse om auditering af alle Dyrenes Beskyttelses velfærdsmærker. Dyrenes Beskyttelse er fortsat certificerende enhed, hvor Baltic Control udfører selve kontrollen.

Læs mere
15.
juli 2015

I den nyeste version af DANISH Produktstandard 2015, version 2, er der lavet en præcisering af reglerne for deltagelse i ordningen.

Læs mere