Vigtig information i forbindelse med coronavirus (COVID-19) 

Baltic Control® Certification bakker fortsat op om myndighedernes tiltag for at begrænse spredning af coronavirus (COVID-19) i Danmark.

For fortsat at beskytte både besætningsejer og ansatte samt auditorer mod smitte fastholder vi nogle få retningslinjer:

FØR INSPEKTION/AUDIT:

  • Hvis en person, der er til stede under en inspektion/audit er inficeret med eller har symptomer på COVID-19, kan inspektionen/audit ikke gennemføres. En ny dato for inspektionen/audit vil blive arrangeret så hurtigt som muligt.

  • Hvis en person, der er planlagt at være til stede under en inspektion/audit, har haft fysisk kontakt med en person, der er inficeret med eller mistænkt for at være smittet med COVID-19, så anbefaler vi på det kraftigste, at alle personer til stede under inspektionen/audit bærer mundbind og holder en minimumsafstand på 2 meter.

  • Vi opfordrer til, at enhver inficeret person eller personer, der viser symptomer på COVID-19, sendes i karantæne jf.  myndighedernes anvisninger, indtil et negativt testresultat foreligger. Hvis denne opfordring ikke kan efterleves, bedes den besætningsansvarlige eller ansvarlige på virksomheden hurtigst muligt kontakte Baltic Control® Certification auditør/inspektør eller Baltic Control® Certification kontoret (tlf. 39 39 01 35) og angive, at denne person vil være til stede under besøget. Vi vil fastsætte ny inspektions/auditdato såfremt der er behov for at udsætte den aktuelle inspektion/audit pga. for stor smitterisiko.

Ud over ovenstående gælder naturligvis også, hvis Baltic Control® Certification’s auditør/inspektør skal i karantæne eller har været i fysisk kontakt med en inficeret person. 

 

 

I FORBINDELSE MED INSPEKTION/AUDIT:

  • Brug af mundbind er en mulighed, og det vil blive aftalt mellem auditør/inspektør og kunden enten på forhånd eller ved inspektion/auditbesøgets start.
     

Baltic Control® Certification følger fortsat COVID-19 situationen og vil informere dig som kunde direkte, hvis ændringer kan påvirke dig og den service, vi leverer til dig. Du er altid velkommen til at kontakte din sædvanlige Baltic Control® Certification kontaktperson, hvis du har specifikke spørgsmål. Vi er også tilgængelige på e-mail: cert@balticcontrol.com


Disse retningslinjer opdateres løbende i overensstemmelse med retningslinjerne fra de nationale sundhedsmyndigheder og WHO.

Seneste opdatering: 23. september 2021

Del siden:
05.
november 2021

Baltic Academy inviterer til GLOBALG.A.P. kursus den 8. december. Tema: IFA - Frugt og grøntsager version 5.2 og GRASP

Læs mere
15.
september 2021

Danske juletræs- og pyntegrøntsproducenter kan nu blive Naturbaum certificeret

Læs mere
01.
juli 2021

Nye regler pr. 30/6 2021 kræver verificering af data ved brug af biomasse til el, varme og køling

Læs mere
19.
maj 2021

GRMS er skræddersyet til de specifikke krav, der gælder for kødindustrien.

Læs mere
10.
maj 2021

Rapporten er baseret på data indsamlet af Baltic Control® under 7.800 WelFur vurderingsbesøg.

Læs mere
12.
april 2021

Virksomheder*, der handler med pels fra dyr fanget i den nordamerikanske natur, kan nu blive certificeret i henhold til en ny Wild Fur protokol.

Læs mere
27.
januar 2021

Bliv ZERYA® certificeret og få et bevis på, at dine frugt og grønt produkter er pesticidfrie*.

Læs mere
31.
juli 2020

DAKOFO har d. 28. maj 2020 meldt ud at de har et mål om at al soja de anvender i deres foderblandinger senest i 2025 overholder FEFACs guideline for ansvarlig soja, inklusiv kravet om at der i processen ikke er ryddet skov. Baltic Academy tilbyder assistance til at få implementeret kravene til at kunne blive certificeret efter en FEFAC anerkendt standard.

Læs mere
07.
maj 2020

forbereder dig og din virksomhed bedst muligt på konverteringen til de nye versioner af ISO 22000:2018 og/eller EFISC-GTP.

Læs mere
28.
februar 2019

WelFur er det første dyrevelfærdsfokuserede tiltag nogensinde, der har opnået denne anerkendelse på højeste plan

Læs mere
01.
november 2018

Baltic Control Certification er flyttet til større lokaler på Kulsviervej 150 i Kgs. Lyngby

Læs mere
16.
november 2016

Baltic Control® underskriver 5 årig kontrakt med FurEurope med auditering af pelsfarme i hele EU. Denne kontrol vil være baseret på dyrevelfærdsprotokollen WelFur og vil både dække ræv- og minkfarme.

Læs mere
01.
november 2016

Baltic Control® har fået forlænget aftalen med NaturErhverv vedr. prøvetagning af frø- og sædekorn til november 2017.

Læs mere
01.
november 2016

Baltic Control® har fået forlænget kontrakt med Danish Crown vedr. auditering af kalve i henhold til velfærdskonceptet Dansk Kalv. Denne kontrakt løber til udgangen af 2020.

Læs mere
24.
oktober 2016

Baltic Control® deltager ved Svinekongressen i Herning.

Læs mere
15.
september 2016

Baltic Control® etablerer nyt kontor i København. Herfra vil varetages primært Certificering samt øvrige Skandinaviske aktiviteter. Adressen er: Knabrostræde 12 3th, 1210 København K

Læs mere
10.
september 2016

Baltic Control® har nu også godkendte auditorer under konceptet QS Cattle and diary.

Læs mere
01.
september 2016

Baltic Control® underskriver aftale med Coop vedr. auditering af dyrevelfærdsmærker under Coops koncepter.

Læs mere
28.
juli 2016

Danish Crown oplever en stigning i efterspørgslen efter velfærdsgrise og opfordrer derfor producenterne til at øge produktionen af UK-grise.

Læs mere
01.
juli 2016

Baltic Control® underskriver aftale med DB-kontrol under Dyrenes Beskyttelse om auditering af alle Dyrenes Beskyttelses velfærdsmærker. Dyrenes Beskyttelse er fortsat certificerende enhed, hvor Baltic Control udfører selve kontrollen.

Læs mere
15.
juli 2015

I den nyeste version af DANISH Produktstandard 2015, version 2, er der lavet en præcisering af reglerne for deltagelse i ordningen.

Læs mere