Tilbage

Assessors/Auditors


Assessors/Auditors søges i Jylland, samt Island inden for mink

 

International certificerings- og inspektionsvirksomhed søger en vurderingsperson inden for minks dyrevelfærd til arbejde i Jylland og Island.

Den ideelle kandidat har en uddannelse inden for landbrugsområdet og har måske yderligere en kommunikationsbaggrund eller anden relevant erfaring. Erfaring med brug af android tablet fordres.

Sproglige kvalifikationer:       

  • Dansk og Engelsk på højt niveau.
  • Islandsk ikke et krav, men en stor fordel.

Jobbet går kort beskrevet ud på, at vurdere minks dyrevelfærd på en objektiv måde ud fra en skemafast protokol. Alle observationer og tests registreres på en android tablet.

Som person er du troværdig, empatisk og evner at træffe selvstændige beslutninger. Du skal være udadvendt, men samtidig kunne lide at arbejde alene. Sparring med dine kolleger/leder foregår via telefon, mail og på kurser.

Vi kan tilbyde en freelance stilling i Jylland og Island. Der vil være ca. 20 ugers fuldtidsarbejde årligt. På sigt kan fast arbejde komme på tale, såfremt behov og kvalifikationerne er til stede. Arbejdet på Island vil være ca. 6 uger i 2019 og 3 uger i de efterfølgende år. Resten af tiden vil være i Jylland. Der køres ud fra hjemmet.

Perioderne for freelance mink er som følger:

  • 1. periode – 1. januar- 20. februar -> 7 uger (ca.)
  • 2. periode – 5. maj- 1. juli -> 8 uger (ca.)
  • 3. periode – 23. september- 1.. november -> 5 uger (ca.)

Forventet start er primo januar 2018. Træningsophold på 5 dage i starten af december 2017 er en forudsætning for ansættelse. Kurset foregår udelukkende på engelsk.

A/S Baltic Control Ltd. tilbyder et fleksibelt job med frihed under ansvar, med en attraktiv løn, kørepenge efter statens takst, mobil, tablet og relevante kurser. Et job med mange rejseaktiviteter, som selvfølgelig er fuldt ud betalt og der betales diæter for udlandsophold.

Spørgsmål vedr. jobbet rettes til Gorm Djurhuus på godj@balticcontrol.com eller 91230481.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning på godj@balticcontrol.com og afholder løbende samtaler.

Ansøgningsfrist torsdag den 8. november.

 

Ansøgningsfrist
8. november 2018
Stillingsbetegnelse
Assessors/Auditors
Kontaktperson
Gorm Djurhuus
Telefonnummer
91230481
Del siden:
16.
november 2016

Baltic Control® underskriver 5 årig kontrakt med FurEurope med auditering af pelsfarme i hele EU. Denne kontrol vil være baseret på dyrevelfærdsprotokollen WelFur og vil både dække ræv- og minkfarme.

Læs mere
01.
november 2016

Baltic Control® har fået forlænget aftalen med NaturErhverv vedr. prøvetagning af frø- og sædekorn til november 2017.

Læs mere
01.
november 2016

Baltic Control® har fået forlænget kontrakt med Danish Crown vedr. auditering af kalve i henhold til velfærdskonceptet Dansk Kalv. Denne kontrakt løber til udgangen af 2020.

Læs mere
24.
oktober 2016

Baltic Control® deltager ved Svinekongressen i Herning.

Læs mere
15.
september 2016

Baltic Control® etablerer nyt kontor i København. Herfra vil varetages primært Certificering samt øvrige Skandinaviske aktiviteter. Adressen er: Knabrostræde 12 3th, 1210 København K

Læs mere
10.
september 2016

Baltic Control® har nu også godkendte auditorer under konceptet QS Cattle and diary.

Læs mere
01.
september 2016

Baltic Control® underskriver aftale med Coop vedr. auditering af dyrevelfærdsmærker under Coops koncepter.

Læs mere
28.
juli 2016

Danish Crown oplever en stigning i efterspørgslen efter velfærdsgrise og opfordrer derfor producenterne til at øge produktionen af UK-grise.

Læs mere
01.
juli 2016

Baltic Control® underskriver aftale med DB-kontrol under Dyrenes Beskyttelse om auditering af alle Dyrenes Beskyttelses velfærdsmærker. Dyrenes Beskyttelse er fortsat certificerende enhed, hvor Baltic Control udfører selve kontrollen.

Læs mere
15.
juli 2015

I den nyeste version af DANISH Produktstandard 2015, version 2, er der lavet en præcisering af reglerne for deltagelse i ordningen.

Læs mere