Baltic Academy er en uafhængig afdeling under Baltic Control® Certification, som arbejder indenfor områderne udvikling, rådgivning og undervisning.

Udvikling

  • Udvikling af audit protokoller og tjeklister 
  • Udvikling og support af Baltic Control® Certification egenkontrol til kvalitetssikring af audits

 

Rådgivning

  • Direkte rådgivning af primærproducenter med henblik på at forberede dem på et kommende audit
  • Rådgive standardejere om udvikling og tilpasning af standarder, for eksempel vedrørende fortolkning af forskningsresultater, standardens robusthed eller inkludering af dyrebaserede registreringer

 

Undervisning

  • Kurser for primærproducenter om hvordan de kan forberede sig på et audit
  • Kurser for konsulenter, der rådgiver primærproducenter


For yderligere information, spørgsmål eller idéer til nye kurser, etc. er du velkommen til at kontakt Anna Feldberg Marsbøll på mail ana@balticcontrol.com.

Del siden:

Anna Feldberg Marsbøll
Animal Welfare Consultant, PhD, MSc, BSc

+45 91 23 07 42
ana@balticcontrol.com

07.
maj 2020

forbereder dig og din virksomhed bedst muligt på konverteringen til de nye versioner af ISO 22000:2018 og/eller EFISC-GTP.

Læs mere
16.
marts 2020

Baltic Control® Certification bakker naturligvis op om myndighedernes tiltag for at begrænse spredning af coronavirus i Danmark. Anvisningerne vil få indvirkning på, hvordan audits, især på dyrevelfærd, kommer til at foregå i de næste uger.

Læs mere
28.
februar 2019

WelFur er det første dyrevelfærdsfokuserede tiltag nogensinde, der har opnået denne anerkendelse på højeste plan

Læs mere
16.
november 2016

Baltic Control® underskriver 5 årig kontrakt med FurEurope med auditering af pelsfarme i hele EU. Denne kontrol vil være baseret på dyrevelfærdsprotokollen WelFur og vil både dække ræv- og minkfarme.

Læs mere
01.
november 2016

Baltic Control® har fået forlænget kontrakt med Danish Crown vedr. auditering af kalve i henhold til velfærdskonceptet Dansk Kalv. Denne kontrakt løber til udgangen af 2020.

Læs mere
24.
oktober 2016

Baltic Control® deltager ved Svinekongressen i Herning.

Læs mere
01.
september 2016

Baltic Control® underskriver aftale med Coop vedr. auditering af dyrevelfærdsmærker under Coops koncepter.

Læs mere
28.
juli 2016

Danish Crown oplever en stigning i efterspørgslen efter velfærdsgrise og opfordrer derfor producenterne til at øge produktionen af UK-grise.

Læs mere
01.
juli 2016

Baltic Control® underskriver aftale med DB-kontrol under Dyrenes Beskyttelse om auditering af alle Dyrenes Beskyttelses velfærdsmærker. Dyrenes Beskyttelse er fortsat certificerende enhed, hvor Baltic Control udfører selve kontrollen.

Læs mere
15.
juli 2015

I den nyeste version af DANISH Produktstandard 2015, version 2, er der lavet en præcisering af reglerne for deltagelse i ordningen.

Læs mere