Baltic Control® Certifications søsterselskab Baltic Control® er fuldt akkrediteret til inspektion, kontrol, kalibrering og prøvetagning i henhold til DS/EN 17020, og følger de krav der stilles af myndigheder og brancheorganisationer både i Danmark og i resten af verden.

Et akkrediteret kontrolselskab overtager ikke ansvaret for varen, men hjælper med at styre kundens risiko og minimere unødvendige tab, hvis der sker uventede uregelmæssigheder i handelsforløbet.

Vi er medlem af og deltager aktivt i en lang række udvalg i mange store brancheforeninger. Vi er medlem af DAKOFO, og er First Class GAFTA superintendent, samt fuldt medlem af FOSFA.

Baltic Control® er desuden godkendt og medlem af vores egen brancheforening TIC Council, og har gennem de seneste 8 år været en aktiv del af dens bestyrelse, med det klare mål at forbedre branchens værdigrundlag og rennomé. Vi er ganske stolte af denne position i branchen, da den trods alt beskæftiger ca. 600.000 personer på verdensplan, og forventes at have en total markedsværdi på over USD 60 milliarder i 2020.

Baltic Control® har erfarne og fagligt dygtige kontrollører i hele Skandinavien, og med vores intervention kan vi være med til at forbedre din risikoprofil i forbindelse med en given handel.

For yderligere information om Baltic Control® besøg vores website her. Skulle du eller din virksomhed have behov for yderligere oplysninger, er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 86 21 62 11 eller på e-mail cert@balticcontrol.com.

Del siden:
01.
november 2016

Baltic Control® har fået forlænget aftalen med NaturErhverv vedr. prøvetagning af frø- og sædekorn til november 2017.

Læs mere
10.
september 2016

Baltic Control® har nu også godkendte auditorer under konceptet QS Cattle and diary.

Læs mere