Baltic Control® Certification er en af de førende certificeringsorganer til fødevarer, prydplanter og formeringsmateriale. Vi har en ambition om at udføre detaljeret og udfordrende certificering på et niveau, der lever op til de forventninger der stilles. Vores auditorer er alle dansktalende og hjemmevante i jordbrugsbranchen samt har kendskab til lokale forhold og lovgivning. Derudover er de naturligvis trænet i den internationale standards krav.

Baltic Control® Certification har til formål at sikre, at enhver audit vi udfører bidrager til øget opmærksomhed og inspiration til forbedring af jeres virksomhed. Vi føler, at det er vores pligt ikke blot at vurdere i forhold til de auditerede standarder, men også at bidrage til bedre fødevaresikkerhed og kvalitet i almindelighed.

Nedenfor ses hvilken standard, hvilke sub-scopes og hvilke add-ons vi på nuværende tidspunkt kan tilbyde indenfor GLOBALG.A.P. Hvis I er interesserede i andet, så giv os et kald på tlf. 39 39 05 36 eller send os en mail globalgap@balticcontrol.com og vi vil undersøge muligheden for udvidelse.

GLOBALG.A.P. Integrated Farm Assurance

Sub-scopes:

  • Fruit & Vegetables
  • Flowers & Ornamental plants
  • Plant Propagation Material
  • Combinable Crops

Add-ons:

  • GLOBALG.A.P. Risk Assessment and Social Practice (GRASP)
  • GLOBALG.A.P. PLUS

 

 

Del siden:

Maria Teresa Fresu
GLOBALG.A.P Scheme Manager

mtf@balticcontrol.com

09.
september 2020

Baltic Control® Certification bakker fortsat op om myndighedernes tiltag for at begrænse spredning af coronavirus i Danmark. Anvisningerne ved auditbesøg er ændret en smule, så læs med her.

Læs mere
31.
juli 2020

DAKOFO har d. 28. maj 2020 meldt ud at de har et mål om at al soja de anvender i deres foderblandinger senest i 2025 overholder FEFACs guideline for ansvarlig soja, inklusiv kravet om at der i processen ikke er ryddet skov. Baltic Academy tilbyder assistance til at få implementeret kravene til at kunne blive certificeret efter en FEFAC anerkendt standard.

Læs mere
07.
maj 2020

forbereder dig og din virksomhed bedst muligt på konverteringen til de nye versioner af ISO 22000:2018 og/eller EFISC-GTP.

Læs mere
16.
marts 2020

Baltic Control® Certification bakker naturligvis op om myndighedernes tiltag for at begrænse spredning af coronavirus i Danmark. Anvisningerne vil få indvirkning på, hvordan audits, især på dyrevelfærd, kommer til at foregå i de næste uger.

Læs mere
28.
februar 2019

WelFur er det første dyrevelfærdsfokuserede tiltag nogensinde, der har opnået denne anerkendelse på højeste plan

Læs mere
16.
november 2016

Baltic Control® underskriver 5 årig kontrakt med FurEurope med auditering af pelsfarme i hele EU. Denne kontrol vil være baseret på dyrevelfærdsprotokollen WelFur og vil både dække ræv- og minkfarme.

Læs mere
01.
november 2016

Baltic Control® har fået forlænget kontrakt med Danish Crown vedr. auditering af kalve i henhold til velfærdskonceptet Dansk Kalv. Denne kontrakt løber til udgangen af 2020.

Læs mere
24.
oktober 2016

Baltic Control® deltager ved Svinekongressen i Herning.

Læs mere
01.
september 2016

Baltic Control® underskriver aftale med Coop vedr. auditering af dyrevelfærdsmærker under Coops koncepter.

Læs mere
28.
juli 2016

Danish Crown oplever en stigning i efterspørgslen efter velfærdsgrise og opfordrer derfor producenterne til at øge produktionen af UK-grise.

Læs mere
01.
juli 2016

Baltic Control® underskriver aftale med DB-kontrol under Dyrenes Beskyttelse om auditering af alle Dyrenes Beskyttelses velfærdsmærker. Dyrenes Beskyttelse er fortsat certificerende enhed, hvor Baltic Control udfører selve kontrollen.

Læs mere
15.
juli 2015

I den nyeste version af DANISH Produktstandard 2015, version 2, er der lavet en præcisering af reglerne for deltagelse i ordningen.

Læs mere