Baltic Control® Certification er en af de førende certificeringsorganer til fødevarer, prydplanter og formeringsmateriale. Vi har en ambition om at udføre detaljeret og udfordrende certificering på et niveau, der lever op til de forventninger der stilles. Vores auditorer er alle dansktalende og hjemmevante i jordbrugsbranchen samt har kendskab til lokale forhold og lovgivning. Derudover er de naturligvis trænet i de internationale standarders krav.

Baltic Control® Certification har til formål at sikre, at enhver audit, som vi udfører, bidrager til øget opmærksomhed og inspiration til forbedring af jeres virksomhed. Vi har den holdning, at det er vores pligt ikke blot at vurdere i forhold til de auditerede standarder, men også at bidrage til bedre fødevaresikkerhed og kvalitet i almindelighed.

Vi håber, at du som producent af frugt, grønt eller prydplanter kan finde lige præcis den standard i vores portefølje af standarder, som passer perfekt til din virksomhed og produktion. Men skulle det ikke være tilfældet, så hører vi meget gerne fra dig med dine ønsker og behov, så vi i fællesskab kan finde frem til den bedste løsning for din virksomhed. Kontakt os på tlf. 39 39 01 35 eller e-mail cert@balticcontrol.com

Del siden:

Maria Teresa Fresu
GLOBALG.A.P Scheme Manager

mtf@balticcontrol.com

27.
juni 2024

Pr, 1. juli 2024 træder nye bekendtgørelser i kraft, læs mere her

Læs mere
12.
september 2023

Kom forbi og få en snak om produkt- og systemcertificering til Baltic Grain Exchange 2023 i København den 21. september.

Læs mere
02.
februar 2023

Baltic Control Group er solgt til den franske koncern Apave Group

Læs mere
01.
november 2022

Baltic Control® Certification flytter firma adressen til Risskov

Læs mere
18.
marts 2022

Baltic Control® Group donerer til Røde Kors og UNICEF

Læs mere
15.
september 2021

Danske juletræs- og pyntegrøntsproducenter kan nu blive Naturbaum certificeret

Læs mere
01.
juli 2021

Nye regler pr. 30/6 2021 kræver verificering af data ved brug af biomasse til el, varme og køling

Læs mere
10.
maj 2021

Rapporten er baseret på data indsamlet af Baltic Control® under 7.800 WelFur vurderingsbesøg.

Læs mere
12.
april 2021

Virksomheder*, der handler med pels fra dyr fanget i den nordamerikanske natur, kan nu blive certificeret i henhold til en ny Wild Fur protokol.

Læs mere
27.
januar 2021

Bliv ZERYA® certificeret og få et bevis på, at dine frugt og grønt produkter er pesticidfrie*.

Læs mere
31.
juli 2020

DAKOFO har d. 28. maj 2020 meldt ud at de har et mål om at al soja de anvender i deres foderblandinger senest i 2025 overholder FEFACs guideline for ansvarlig soja, inklusiv kravet om at der i processen ikke er ryddet skov. Baltic Academy tilbyder assistance til at få implementeret kravene til at kunne blive certificeret efter en FEFAC anerkendt standard.

Læs mere
28.
februar 2019

WelFur er det første dyrevelfærdsfokuserede tiltag nogensinde, der har opnået denne anerkendelse på højeste plan

Læs mere
16.
november 2016

Baltic Control® underskriver 5 årig kontrakt med FurEurope med auditering af pelsfarme i hele EU. Denne kontrol vil være baseret på dyrevelfærdsprotokollen WelFur og vil både dække ræv- og minkfarme.

Læs mere
01.
september 2016

Baltic Control® underskriver aftale med Coop vedr. auditering af dyrevelfærdsmærker under Coops koncepter.

Læs mere
01.
juli 2016

Baltic Control® underskriver aftale med DB-kontrol under Dyrenes Beskyttelse om auditering af alle Dyrenes Beskyttelses velfærdsmærker. Dyrenes Beskyttelse er fortsat certificerende enhed, hvor Baltic Control udfører selve kontrollen.

Læs mere