Pesticidfrie fødevarer?

JA TAK! -det er både forbrugerne, detailledet og miljøet interesseret i og er du europæisk producent af frugt og grønt, er det nu muligt at blive ZERYA® certificeret af Baltic Control® Certification og dermed få et bevis på, at dine produkter er pesticidfrie*. 

ZERYA® er et privatejet kvalitetsvaremærke, som garanterer forbrugerne et slutprodukt fri for pesticidrester*.

Hvem står bag ZERYA®?
Standarden ZERYA® er udviklet af spanske Zerya Producciones sin Residuos S.L. i samarbejde med en lang række anerkendte forskere og er resultatet af mange års forskning dedikeret til at definere et efterspurgt frugt- og grøntsagsproduktionssystem, der garanterer forbrugerne et slutprodukt fri for pesticidrester*.


Fordelene ved at blive ZERYA® certificeret?
Med ZERYA® standarden får man som producent mulighed for at differentiere sig ved at producere sikre fødevarer på en omkostningseffektiv måde og som gennem en rationel anvendelse af div. bekæmpelsesmidler kan føre til et mere bæredygtigt og miljøvenligt produktionssystem. Som ZERYA® certificeret producent har man derved et synligt bevis på, at man opfylder forbrugernes stadig stigende krav til sundere og mere bæredygtige fødevarer.


Certificeringsprocessen
Som uvildig certificeringsorgan er Baltic Control® Certification udvalgt og uddannet til at certificere ZERYA® standarden, hvilket betyder, at de tilmeldte producenter kontrolleres og certificeres af erfarne auditører fra Baltic Control® Certification. Under et auditbesøg hos producenten tages der stikprøver, som sendes til akkrediterede laboratorier, der køres MRL-analyse for at kontrollere standardopfyldelsen, mv. alt sammen jf. ZERYA® auditprogram.

 

Vil du vide mere?
Hvis du ønsker yderligere information om ZERYA® standarden og/eller ønsker at modtage et certificeringstilbud, der passer til netop din virksomhed, så er du meget velkommen til at kontakt os på telefon 39 39 01 35 eller på mail stc@balticcontrol.com.

 

*Inden for ZERYA® standarden betyder fri for pesticidrester, at enhver aktiv ingrediens måles til under 0,01 ppm, når den analyseres.

Del siden:
12.
september 2023

Kom forbi og få en snak om produkt- og systemcertificering til Baltic Grain Exchange 2023 i København den 21. september.

Læs mere
02.
februar 2023

Baltic Control Group er solgt til den franske koncern Apave Group

Læs mere
01.
november 2022

Baltic Control® Certification flytter firma adressen til Risskov

Læs mere
18.
marts 2022

Baltic Control® Group donerer til Røde Kors og UNICEF

Læs mere
15.
september 2021

Danske juletræs- og pyntegrøntsproducenter kan nu blive Naturbaum certificeret

Læs mere
01.
juli 2021

Nye regler pr. 30/6 2021 kræver verificering af data ved brug af biomasse til el, varme og køling

Læs mere
19.
maj 2021

GRMS er skræddersyet til de specifikke krav, der gælder for kødindustrien.

Læs mere
10.
maj 2021

Rapporten er baseret på data indsamlet af Baltic Control® under 7.800 WelFur vurderingsbesøg.

Læs mere
12.
april 2021

Virksomheder*, der handler med pels fra dyr fanget i den nordamerikanske natur, kan nu blive certificeret i henhold til en ny Wild Fur protokol.

Læs mere
31.
juli 2020

DAKOFO har d. 28. maj 2020 meldt ud at de har et mål om at al soja de anvender i deres foderblandinger senest i 2025 overholder FEFACs guideline for ansvarlig soja, inklusiv kravet om at der i processen ikke er ryddet skov. Baltic Academy tilbyder assistance til at få implementeret kravene til at kunne blive certificeret efter en FEFAC anerkendt standard.

Læs mere
07.
maj 2020

forbereder dig og din virksomhed bedst muligt på konverteringen til de nye versioner af ISO 22000:2018 og/eller EFISC-GTP.

Læs mere
28.
februar 2019

WelFur er det første dyrevelfærdsfokuserede tiltag nogensinde, der har opnået denne anerkendelse på højeste plan

Læs mere
16.
november 2016

Baltic Control® underskriver 5 årig kontrakt med FurEurope med auditering af pelsfarme i hele EU. Denne kontrol vil være baseret på dyrevelfærdsprotokollen WelFur og vil både dække ræv- og minkfarme.

Læs mere
01.
november 2016

Baltic Control® har fået forlænget kontrakt med Danish Crown vedr. auditering af kalve i henhold til velfærdskonceptet Dansk Kalv. Denne kontrakt løber til udgangen af 2020.

Læs mere
01.
september 2016

Baltic Control® underskriver aftale med Coop vedr. auditering af dyrevelfærdsmærker under Coops koncepter.

Læs mere
28.
juli 2016

Danish Crown oplever en stigning i efterspørgslen efter velfærdsgrise og opfordrer derfor producenterne til at øge produktionen af UK-grise.

Læs mere
01.
juli 2016

Baltic Control® underskriver aftale med DB-kontrol under Dyrenes Beskyttelse om auditering af alle Dyrenes Beskyttelses velfærdsmærker. Dyrenes Beskyttelse er fortsat certificerende enhed, hvor Baltic Control udfører selve kontrollen.

Læs mere