Baltic Control® Certification foretager auditering, samt udsteder certifikater. Vi gransker hele din virksomhed, fordi selv de mindste detaljer kan være afgørende for din succes. Certificering omfatter forberedelse, auditering, evaluering og certificering og derefter tilsynsbesøg i løbet af certificeringens gyldighed. Vi yder ikke rådgivning indenfor de akkrediterede områder.

For at imødekomme stigende krav til fødevaresikkerhed, dyrevelfærd, bæredygtighed, miljø og kvalitet skal du sikre, at din forsyningskæde er helt sikker. Etablering af et kvalitetsstyringssystem og få det certificeret er et vigtigt skridt i retning af at opfylde disse krav. Baltic Control® Certification kan revidere og certificere dine forskellige systemer mod en række standarder.

 

Vi har især fokus på områder indenfor: 

  1. Dyrevelfærd
  2. Fødevarer og foder
  3. Bæredygtighed

 

Vores certificeringsbetingelser fremsendes ved forespørgsel cert@balticcontrol.com. Du er også velkommen til at ringe på tlf. 39 39 01 05 hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information. 

 

Del siden:

Thea Kirkebæk Larsen

+45 70 27 06 09
tkl@balticcontrol.com

28.
februar 2019

WelFur er det første dyrevelfærdsfokuserede tiltag nogensinde, der har opnået denne anerkendelse på højeste plan

Læs mere
16.
november 2016

Baltic Control® underskriver 5 årig kontrakt med FurEurope med auditering af pelsfarme i hele EU. Denne kontrol vil være baseret på dyrevelfærdsprotokollen WelFur og vil både dække ræv- og minkfarme.

Læs mere
01.
november 2016

Baltic Control® har fået forlænget kontrakt med Danish Crown vedr. auditering af kalve i henhold til velfærdskonceptet Dansk Kalv. Denne kontrakt løber til udgangen af 2020.

Læs mere
24.
oktober 2016

Baltic Control® deltager ved Svinekongressen i Herning.

Læs mere
01.
september 2016

Baltic Control® underskriver aftale med Coop vedr. auditering af dyrevelfærdsmærker under Coops koncepter.

Læs mere
28.
juli 2016

Danish Crown oplever en stigning i efterspørgslen efter velfærdsgrise og opfordrer derfor producenterne til at øge produktionen af UK-grise.

Læs mere
01.
juli 2016

Baltic Control® underskriver aftale med DB-kontrol under Dyrenes Beskyttelse om auditering af alle Dyrenes Beskyttelses velfærdsmærker. Dyrenes Beskyttelse er fortsat certificerende enhed, hvor Baltic Control udfører selve kontrollen.

Læs mere
15.
juli 2015

I den nyeste version af DANISH Produktstandard 2015, version 2, er der lavet en præcisering af reglerne for deltagelse i ordningen.

Læs mere