Baltic Control Group er opkøbt af Apave Group fra Frankrig

Apave Group presse meddelse (på engelsk): klik her

Apave er en stor international koncern med over 150 års erfaring og som er specialister I håndtering og inspektion af tekniske, miljømæssige, menneskelige og digitale risici. Apave Group CEO, Philippe Maillard begrunder opkøbet af Baltic Control Group således “We are taking a new step in our development: Baltic Control Group is a recognized player in the TIC industry and its expertise and business sectors are both consistent with, and complementary to, those of Apave. I would like to extend a warm welcome to the 185 employees of Baltic Control Group who are now joining us”.

For Baltic Control Group er det en enorm milepæl at blive opkøbt af en velrenommeret TIC kollega. Det er en bekræftelse og et resultat af det hårde arbejde, som det fantastiske hold af medarbejdere og BC-partnere over hele verden har bidraget med igennem årene. Det er samtidig en stor cadeau til Baltic Control som globalt brand, med efterhånden 42 års erfaring som anerkendt og respekteret TIC service udbyder.

Vi er meget begejstret over nu at være en del af Apave Group og vi er meget sikre på, at denne beslutning vil styrke alle vores forretningsområder og, at det vil komme både kunder og BC-partnere i hele verden til gavn. Igennem de seneste måneder har vi lært Apave at kende som en virkelig stærk og professionel virksomhed med et ambitiøst og dediceret ledelsesteam i spidsen”
udtaler CEO i Baltic Control Group og Baltic Control A/S Martin E. Pedersen.

CEO i Baltic Control Certification A/S and Baltic Academy ApS. Karina E. Nielsen fortsætter: “Baltic Control Groups mål og visioner fortsætter uændret. Vi fortsætter med at være en global one-stop inspektions, testing og certificeringsfirma som tilbyder uovertruffen global og agil service, særligt i mange til tider vanskelige 3. verdens lande”.

Ledelsen i Baltic Control Group koncernen fortsætter uændret, da de nu tidligere ejere Karina E. Nielsen og Martin E. Pedersen begge har committed sig til at blive på posterne som CEO i de tre firmaer, som koncernen består af: Baltic Control®, Baltic Control® Certification og Baltic Academy.

I 2007 overtog Martin E. Pedersen og Karina E. Nielsen Baltic Control® fra deres forældre Hugo og Gun Pedersen, som grundlagde Baltic Control i 1980 på Aarhus Havn. “Vi er meget stolte af, hvordan Baltic Control har udviklet sig siden vi overtog inspektionsfirmaet I 2007 og frem til i dag hvor Apave har opkøbt Baltic Control Group” og søskendeparret fortsætter “Baltic Control Group har været hjørnestenen i familien Pedersen i mere end 42 år, og vi er meget stolte af alt det, vi har opnået indtil nu, og det samme er vores forældre Hugo og Gun. Igennem alle årene har det været både spændende og udfordrende men ofte også rigtig hårdt arbejde, så Baltic Control Group er virkelig noget helt specielt for os. Som nævnt, så har vi ingen planer om at forlade Baltic Control Group, da vores rejse med firmaet fortsætter og nye mål venter forude. Vi elsker vores arbejde, samarbejdet med de dedikerede ansatte, partnere og kunder i hele verden og i det hele taget at få det maksimale potentiale for koncernen rullet ud, og det bliver kun endnu mere spændende med Apave Group i ryggen”.


CEO Karina E. Nielsen & CEO Martin E. Pedersen, Baltic Control Group

Link til Apave Group: klik her

Del siden:
12.
september 2023

Kom forbi og få en snak om produkt- og systemcertificering til Baltic Grain Exchange 2023 i København den 21. september.

Læs mere
01.
november 2022

Baltic Control® Certification flytter firma adressen til Risskov

Læs mere
18.
marts 2022

Baltic Control® Group donerer til Røde Kors og UNICEF

Læs mere
15.
september 2021

Danske juletræs- og pyntegrøntsproducenter kan nu blive Naturbaum certificeret

Læs mere
01.
juli 2021

Nye regler pr. 30/6 2021 kræver verificering af data ved brug af biomasse til el, varme og køling

Læs mere
19.
maj 2021

GRMS er skræddersyet til de specifikke krav, der gælder for kødindustrien.

Læs mere
10.
maj 2021

Rapporten er baseret på data indsamlet af Baltic Control® under 7.800 WelFur vurderingsbesøg.

Læs mere
12.
april 2021

Virksomheder*, der handler med pels fra dyr fanget i den nordamerikanske natur, kan nu blive certificeret i henhold til en ny Wild Fur protokol.

Læs mere
27.
januar 2021

Bliv ZERYA® certificeret og få et bevis på, at dine frugt og grønt produkter er pesticidfrie*.

Læs mere
31.
juli 2020

DAKOFO har d. 28. maj 2020 meldt ud at de har et mål om at al soja de anvender i deres foderblandinger senest i 2025 overholder FEFACs guideline for ansvarlig soja, inklusiv kravet om at der i processen ikke er ryddet skov. Baltic Academy tilbyder assistance til at få implementeret kravene til at kunne blive certificeret efter en FEFAC anerkendt standard.

Læs mere
07.
maj 2020

forbereder dig og din virksomhed bedst muligt på konverteringen til de nye versioner af ISO 22000:2018 og/eller EFISC-GTP.

Læs mere
28.
februar 2019

WelFur er det første dyrevelfærdsfokuserede tiltag nogensinde, der har opnået denne anerkendelse på højeste plan

Læs mere
16.
november 2016

Baltic Control® underskriver 5 årig kontrakt med FurEurope med auditering af pelsfarme i hele EU. Denne kontrol vil være baseret på dyrevelfærdsprotokollen WelFur og vil både dække ræv- og minkfarme.

Læs mere
01.
november 2016

Baltic Control® har fået forlænget kontrakt med Danish Crown vedr. auditering af kalve i henhold til velfærdskonceptet Dansk Kalv. Denne kontrakt løber til udgangen af 2020.

Læs mere
01.
september 2016

Baltic Control® underskriver aftale med Coop vedr. auditering af dyrevelfærdsmærker under Coops koncepter.

Læs mere
28.
juli 2016

Danish Crown oplever en stigning i efterspørgslen efter velfærdsgrise og opfordrer derfor producenterne til at øge produktionen af UK-grise.

Læs mere
01.
juli 2016

Baltic Control® underskriver aftale med DB-kontrol under Dyrenes Beskyttelse om auditering af alle Dyrenes Beskyttelses velfærdsmærker. Dyrenes Beskyttelse er fortsat certificerende enhed, hvor Baltic Control udfører selve kontrollen.

Læs mere