Baltic Control® Certification er specialiseret i at bæredygtighedscertificere virksomheder i energisektoren.

Forudsætningen for et sådant bæredygtighedscertifikat er, at man som virksomhed er underlagt et lovkrav om dokumentation, der berører alle led i værdikæden. Eksempelvis skal man dokumentere at ens produktion ikke går ud over naturområder. Hos Baltic Control® Certification undersøger vi alt, fordi selv den mindste detalje kan være udslagsgivende for virksomhedens og dermed vores kundes succes på markedet.

Lovkravene kommer fra EU´s RED direktiv (Renewable Energy Directive) som bygger på en ambition om at sænke udledningen af drivhusgasser. Direktivet kræver bl.a. at mindst 20 % af unionens energiforbrug skal udgøres af vedvarende energi i år 2020. 

Når virksomheden kan dokumentere over for myndighederne og deres kunder, at de er bæredygtige, oplever mange af vores kunder også, at de i tilgift hertil opnår en højere markedspris. ”Vi er med til at virksomheder nu kan dokumentere og ikke bare tale om, at de er bæredygtige” siger Karina Engstrøm Nielsen - ejer og certificeringsdirektør hos Baltic Control® Certification.

Én af de virksomheder som vi har haft som kunde i mange år er Hedegaard A/S.  Indkøbsdirektør Mads Kristensen udtaler ”Vi bruger Baltic Control® Certification, fordi de er meget grundige og professionelle, når de gennemgår vores set-up og foretager audits. Et bæredygtigheds-certifikat udstedt af Baltic Control®​ Certification sikrer os stor troværdighed overfor vores kunder. Senest med Hedegaards ISCC certificering af Glycerin til Biogas, hvor der er meget stor fokus på netop bæredygtighed og CO2 udledning. Vi har brugt Baltic Control®​ Certification i mange år, og er meget glade for at have dem som samarbejdspartner” slutter Mads Kristensen. 

 

Del siden:
12.
september 2023

Kom forbi og få en snak om produkt- og systemcertificering til Baltic Grain Exchange 2023 i København den 21. september.

Læs mere
02.
februar 2023

Baltic Control Group er solgt til den franske koncern Apave Group

Læs mere
01.
november 2022

Baltic Control® Certification flytter firma adressen til Risskov

Læs mere
18.
marts 2022

Baltic Control® Group donerer til Røde Kors og UNICEF

Læs mere
15.
september 2021

Danske juletræs- og pyntegrøntsproducenter kan nu blive Naturbaum certificeret

Læs mere
01.
juli 2021

Nye regler pr. 30/6 2021 kræver verificering af data ved brug af biomasse til el, varme og køling

Læs mere
19.
maj 2021

GRMS er skræddersyet til de specifikke krav, der gælder for kødindustrien.

Læs mere
10.
maj 2021

Rapporten er baseret på data indsamlet af Baltic Control® under 7.800 WelFur vurderingsbesøg.

Læs mere
12.
april 2021

Virksomheder*, der handler med pels fra dyr fanget i den nordamerikanske natur, kan nu blive certificeret i henhold til en ny Wild Fur protokol.

Læs mere
27.
januar 2021

Bliv ZERYA® certificeret og få et bevis på, at dine frugt og grønt produkter er pesticidfrie*.

Læs mere
31.
juli 2020

DAKOFO har d. 28. maj 2020 meldt ud at de har et mål om at al soja de anvender i deres foderblandinger senest i 2025 overholder FEFACs guideline for ansvarlig soja, inklusiv kravet om at der i processen ikke er ryddet skov. Baltic Academy tilbyder assistance til at få implementeret kravene til at kunne blive certificeret efter en FEFAC anerkendt standard.

Læs mere
07.
maj 2020

forbereder dig og din virksomhed bedst muligt på konverteringen til de nye versioner af ISO 22000:2018 og/eller EFISC-GTP.

Læs mere
28.
februar 2019

WelFur er det første dyrevelfærdsfokuserede tiltag nogensinde, der har opnået denne anerkendelse på højeste plan

Læs mere
16.
november 2016

Baltic Control® underskriver 5 årig kontrakt med FurEurope med auditering af pelsfarme i hele EU. Denne kontrol vil være baseret på dyrevelfærdsprotokollen WelFur og vil både dække ræv- og minkfarme.

Læs mere
01.
november 2016

Baltic Control® har fået forlænget kontrakt med Danish Crown vedr. auditering af kalve i henhold til velfærdskonceptet Dansk Kalv. Denne kontrakt løber til udgangen af 2020.

Læs mere
01.
september 2016

Baltic Control® underskriver aftale med Coop vedr. auditering af dyrevelfærdsmærker under Coops koncepter.

Læs mere
28.
juli 2016

Danish Crown oplever en stigning i efterspørgslen efter velfærdsgrise og opfordrer derfor producenterne til at øge produktionen af UK-grise.

Læs mere
01.
juli 2016

Baltic Control® underskriver aftale med DB-kontrol under Dyrenes Beskyttelse om auditering af alle Dyrenes Beskyttelses velfærdsmærker. Dyrenes Beskyttelse er fortsat certificerende enhed, hvor Baltic Control udfører selve kontrollen.

Læs mere