Baltic Control® Certification er én af de førende certificeringsorganer inden for korn og foderstoffer. Vi har en ambition om at udføre detaljeret og udfordrende certificering på et niveau, der lever op til de krav, der stilles. Vores auditorer er alle dansktalende og har indgående kendskab til korn og foderstof industrien. Derudover er de naturligvis trænet i alle de internationale standarders krav og lovgivning med deres kendskab til lokale forhold og lovgivning.

Baltic Control® Certification har som mål at sikre, at enhver auditering udført af os bidrager til øget bevidsthed og inspiration til forbedring af jeres virksomhed samt at øge jeres markedsmuligheder og indtjening. 

  • GTP
  • GMP+/QS Feed
  • ISO 22000
  • VLOG
Del siden:

Maja Henriksen
Koordinator

+45 91 23 07 41
mah@balticcontrol.com

28.
februar 2019

WelFur er det første dyrevelfærdsfokuserede tiltag nogensinde, der har opnået denne anerkendelse på højeste plan

Læs mere
16.
november 2016

Baltic Control® underskriver 5 årig kontrakt med FurEurope med auditering af pelsfarme i hele EU. Denne kontrol vil være baseret på dyrevelfærdsprotokollen WelFur og vil både dække ræv- og minkfarme.

Læs mere
01.
november 2016

Baltic Control® har fået forlænget kontrakt med Danish Crown vedr. auditering af kalve i henhold til velfærdskonceptet Dansk Kalv. Denne kontrakt løber til udgangen af 2020.

Læs mere
24.
oktober 2016

Baltic Control® deltager ved Svinekongressen i Herning.

Læs mere
01.
september 2016

Baltic Control® underskriver aftale med Coop vedr. auditering af dyrevelfærdsmærker under Coops koncepter.

Læs mere
28.
juli 2016

Danish Crown oplever en stigning i efterspørgslen efter velfærdsgrise og opfordrer derfor producenterne til at øge produktionen af UK-grise.

Læs mere
01.
juli 2016

Baltic Control® underskriver aftale med DB-kontrol under Dyrenes Beskyttelse om auditering af alle Dyrenes Beskyttelses velfærdsmærker. Dyrenes Beskyttelse er fortsat certificerende enhed, hvor Baltic Control udfører selve kontrollen.

Læs mere
15.
juli 2015

I den nyeste version af DANISH Produktstandard 2015, version 2, er der lavet en præcisering af reglerne for deltagelse i ordningen.

Læs mere