Med en VLOG certificering kan du dokumentere, at du som leverandør ikke anvender GMO-materiale under dyrkning eller til produktion af landbrugsprodukter som f.eks. grøntsager, mælk og kød. Det er et voksende kundekrav på flere europæiske markeder. Du kan dermed blive en af de efterhånden mange virksomheder, der efterlever VLOG standardens krav til produktion og dermed kan mærke dine varer med VLOG logo og/eller 'ohne Gentechnik'. Da kravet også omfatter foder, kan vi tilbyde VLOG-certificering af din fodervirksomhed. Typisk vil det ske i forbindelse med certificering af anden standard, som f.eks. ISO22000 eller GMP+.

For yderligere information om VLOG klik her.

Ønsker du at høre mere om eller blive tilmeldt VLOG er du velkommen til at ringe til os på +45 39 39 01 35 eller sende en mail på feed@balticcontrol.com.

Del siden:
28.
februar 2019

WelFur er det første dyrevelfærdsfokuserede tiltag nogensinde, der har opnået denne anerkendelse på højeste plan

Læs mere
16.
november 2016

Baltic Control® underskriver 5 årig kontrakt med FurEurope med auditering af pelsfarme i hele EU. Denne kontrol vil være baseret på dyrevelfærdsprotokollen WelFur og vil både dække ræv- og minkfarme.

Læs mere
01.
november 2016

Baltic Control® har fået forlænget kontrakt med Danish Crown vedr. auditering af kalve i henhold til velfærdskonceptet Dansk Kalv. Denne kontrakt løber til udgangen af 2020.

Læs mere
24.
oktober 2016

Baltic Control® deltager ved Svinekongressen i Herning.

Læs mere
01.
september 2016

Baltic Control® underskriver aftale med Coop vedr. auditering af dyrevelfærdsmærker under Coops koncepter.

Læs mere
28.
juli 2016

Danish Crown oplever en stigning i efterspørgslen efter velfærdsgrise og opfordrer derfor producenterne til at øge produktionen af UK-grise.

Læs mere
01.
juli 2016

Baltic Control® underskriver aftale med DB-kontrol under Dyrenes Beskyttelse om auditering af alle Dyrenes Beskyttelses velfærdsmærker. Dyrenes Beskyttelse er fortsat certificerende enhed, hvor Baltic Control udfører selve kontrollen.

Læs mere
15.
juli 2015

I den nyeste version af DANISH Produktstandard 2015, version 2, er der lavet en præcisering af reglerne for deltagelse i ordningen.

Læs mere