I tæt samarbejde med Dyrenes Beskyttelse har Baltic Control® Certification fået til opgave pr. 1. juni 2016, at kontrollere besætninger, som er eller ønsker at være en del af mærkeordningen ”Anbefalet af Dyrenes Beskyttelse”.

Alle besætninger vil få besøg af en af Baltic Control® Certifications erfarne auditorer minimum én gang årligt.

Mærkeordningen anpriser kød fra dyr, der er opdrættet med dyrevelfærd og omfatter mere end 300 besætninger, som dækker følgende dyregrupper: Svin, kødkvæg, malkekvæg, slagtefjerkræ, ægproduktion, amerikansk bison, får og lam samt vildtlevende kronvildt. Læs mere om de forskellige mærkekrav på hjemmesiden: www.dyrenesbeskyttelse.dk.Producenter som ønsker at være en del af mærkeordningen skal henvende sig direkte til Dyrenes Beskyttelse.

Har du spørgsmål vedrørende certificering indenfor Dyrenes Beskyttelses velfærdskoncepter eller ønsker vores certificeringsbestemmelser tilsendt, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 86 21 62 11 eller på mail cert@balticcontrol.com.

Del siden:

Thea Kirkebæk Larsen

+45 70 27 06 09
tkl@balticcontrol.com

28.
februar 2019

WelFur er det første dyrevelfærdsfokuserede tiltag nogensinde, der har opnået denne anerkendelse på højeste plan

Læs mere
16.
november 2016

Baltic Control® underskriver 5 årig kontrakt med FurEurope med auditering af pelsfarme i hele EU. Denne kontrol vil være baseret på dyrevelfærdsprotokollen WelFur og vil både dække ræv- og minkfarme.

Læs mere
01.
november 2016

Baltic Control® har fået forlænget kontrakt med Danish Crown vedr. auditering af kalve i henhold til velfærdskonceptet Dansk Kalv. Denne kontrakt løber til udgangen af 2020.

Læs mere
24.
oktober 2016

Baltic Control® deltager ved Svinekongressen i Herning.

Læs mere
01.
september 2016

Baltic Control® underskriver aftale med Coop vedr. auditering af dyrevelfærdsmærker under Coops koncepter.

Læs mere
28.
juli 2016

Danish Crown oplever en stigning i efterspørgslen efter velfærdsgrise og opfordrer derfor producenterne til at øge produktionen af UK-grise.

Læs mere
01.
juli 2016

Baltic Control® underskriver aftale med DB-kontrol under Dyrenes Beskyttelse om auditering af alle Dyrenes Beskyttelses velfærdsmærker. Dyrenes Beskyttelse er fortsat certificerende enhed, hvor Baltic Control udfører selve kontrollen.

Læs mere
15.
juli 2015

I den nyeste version af DANISH Produktstandard 2015, version 2, er der lavet en præcisering af reglerne for deltagelse i ordningen.

Læs mere