Kontrakten er indgået mellem Baltic Control Certification og FurEurope´s bestyrelse og betyder, at potentielt 4.000 mink- og rævefarme er WelFur certificeret i 2020.

FurEurope repræsenterer både mink- og rævefarme samt den øvrige pelsindustri.

Certifikatet WELFUR omfatter Baltic Control Certification auditering med afsæt i det videnskabelige dyrevelfærdsprogram WelFur, hvor 4 principper indgår:

  • God fodring
  • God indhusning
  • God sundhed
  • Hensigtsmæssig adfærd.

Inden for en periode på max. 3 år skal alle mink- og rævefarme, der ønsker WelFur certificering auditeres inden for 3 produktionsperioder:

  • Parringsperiode
  • Hvalpesæson
  • Pelsning

Implementeringen af Welfur certificeringen begynder pr. 1. januar 2017. WelFur certificeret pels vil blive tilbudt de europæiske auktionshuse fra december 2018.

Hvis du er interesseret i at opnå WelFur certificering inden for mink- og rævefarme, kan du gøre det ved at tilmelde dig på cert@balticcontrol.com.

Del siden:
16.
november 2016

Baltic Control® underskriver 5 årig kontrakt med FurEurope med auditering af pelsfarme i hele EU. Denne kontrol vil være baseret på dyrevelfærdsprotokollen WelFur og vil både dække ræv- og minkfarme.

Læs mere
01.
november 2016

Baltic Control® har fået forlænget kontrakt med Danish Crown vedr. auditering af kalve i henhold til velfærdskonceptet Dansk Kalv. Denne kontrakt løber til udgangen af 2020.

Læs mere
24.
oktober 2016

Baltic Control® deltager ved Svinekongressen i Herning.

Læs mere
01.
september 2016

Baltic Control® underskriver aftale med Coop vedr. auditering af dyrevelfærdsmærker under Coops koncepter.

Læs mere
28.
juli 2016

Danish Crown oplever en stigning i efterspørgslen efter velfærdsgrise og opfordrer derfor producenterne til at øge produktionen af UK-grise.

Læs mere
01.
juli 2016

Baltic Control® underskriver aftale med DB-kontrol under Dyrenes Beskyttelse om auditering af alle Dyrenes Beskyttelses velfærdsmærker. Dyrenes Beskyttelse er fortsat certificerende enhed, hvor Baltic Control udfører selve kontrollen.

Læs mere
15.
juli 2015

I den nyeste version af DANISH Produktstandard 2015, version 2, er der lavet en præcisering af reglerne for deltagelse i ordningen.

Læs mere